2. EFFIE DAN

10. februar 2022 | 9.00 – 13.00 | hibridni dogodek s spletnim prenosom v živo iz Hotela Slon

Vabljeni, da si rezervirate četrtek, 10. februarja, med 9. in 13. uro za spletni prenos drugega Effie dneva, ki bo posvečen trendom in znamkam. Zaradi epidemiološke situacije bodo v konferenčni dvorani Hotela Slon prisotni le soustvarjalci programa, za Effie javnost pa bo poskrbljeno z neposrednim spletnim prenosom.

Z nami bodo strokovnjaki, ki bodo predstavili globalne trende in podali usmeritve, kaj bodo po njihovih raziskavah naši potrošniki in stranke želeli v prihodnje. Iz Nizozemske se nam bo preko zooma pridružil Erick Smet s podjetja TrendWatching, enega vodilnih svetovnih podjetij za trende potrošnikov, ki vodi in navdihuje, da trende in vpoglede spremenite v inovacije.

Dogodek bo zaokrožil in zaključil 10. izvedbo Effie v Sloveniji, zato bomo na njem posebno pozornost posvetili vsem znamkam ter njihovim snovalcem in skrbnikom, ki se jim je v jubilejni izvedbi uspelo uvrstiti med nagrajence. Čeprav bodo pisne predstavitve na voljo v Zborniku finalistov Effie Slovenija 2020, je drugačna in dragocena izkušnja slišati in videti zgodbe iz ozadja, presenetljive in domiselne uvide, s katerimi so prijavitelji uspeli zastaviti zmagovalne strategije ter prelomne ideje, ki so nedvomno in dokazano delovale.

Več o vsebini, predavateljih in urnik posameznih vsebinskih sklopov sledijo kmalu.

Brezplačne prijave za ogled spletnega prenosa so že odprte. Vabljeni, da se nam pridružite z udobja vaše pisarne ali domačega naslanjača!