TEKMA

DOBRODOŠLI

Veseli nas, da vas lahko povabimo k sodelovanju v nov sklop tekmovanja Effie® Slovenija 2023. Letos se iz tržno-komunikacijske učinkovitosti in uspešnosti premikamo proti spremljanju učinkovitosti v celotnem marketinškem spletu, kar zahteva še večje sodelovanje med oglaševalci in agencijami.

V letošnje tekmovanje Effie Slovenija 2023 lahko prijavite uspešne in učinkovite kampanje, ki ste jih izvedli kadarkoli med 1. julijem 2021 in bodo nagovarjale vaše ciljne skupine vse do 30. junija 2023.

Skupno poslanstvo Effie je, da vodimo, navdihujemo in spodbujamo odlične tržno-komunikacijske prakse, ki so učinkovite in uspešne. Zato se želimo pokloniti vsem vam, ki tako delujete. Nagradili bomo vse, spoštovani oglaševalci, drage agencije in drugi partnerji v procesu gradnje učinkovitih in uspešnih oznamčenih kampanj, ki boste najbolje predstavili in dokazali učinkovitost in uspešnost vaših kampanj.

Skupaj z vsemi vami želimo prispevati k razvoju znanja, pristopov in metodologij, ki delajo našo dejavnost še bolj učinkovito in skrbijo, da bodo znamke, ki jih soupravljamo, še bolj prodorne in uspešne v razmerah, ki jih uokvirjajo neprestane spremembe, izjemen razvoj in stalno prilagajanje novim razmeram na trgih, kjer so aktivne naše tržne znamke. Ekipa Effie Slovenija 2023 stremi k temu, da nagradi najbolj učinkovite in uspešne, jih predstavi širši javnosti, s tem pa omogoči vsem, ki se ukvarjamo z marketingom, da med nami deljeno znanje in spoznanja omogočijo napredek in nov zagon.