Znani finalisti EACA Euro Effie 2017

30. junija. 2017 / Aktualno

originalPrvostopenjska žirirja je izbrala 45 akcij, ki se bodo potegovale za nagrade EACA Euro Effie Awards 2017. Euro Effies je letno tekmovanje, ki nagrajuje najbolj učinkovite mednarodne tržno-komunikacijske kampanje v Evropi in je postal simbol dokazane učinkovitosti v oglaševanju ter poklon partnerstvu med naročnikom in agencijo.

Finalisti prihajajo iz različnih agencij iz Belgije, Češke, Danske, Finske, Francije, Nemčije, Izraela, Nizozemske, Poljske, Slovaške, Španije, Švedske, Švice in Velike Britanije, žal pa se mednje letos ni uvrstila nobena akcija iz Slovenije. Vse finaliste si lahko ogledate tukaj

Nagrajenci letošnjega tekmovanja bodo znani na slavnostni podelitvi nagrad, ki bo potekala 17. oktobra v Cercle de Lorraine v Bruslju.

Tekmovanje za nagrado Euro Effies organizira European Association of Communications Agencies (EACA) v sodelovanju z Euronews in ob podpori podjetij: Google, Kantar Millward Brown, The European Publishers’ Council, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief in Viva Xpress Logistics.