ZAKLJUČNA PRIREDITEV

ZAKLJUČNA PRIREDITEV S PODELITVIJO NAGRAD EFFIE SLOVENIJA 2020 | 2. december 2021 | ob 20.00 | Festivalna dvorana & spletni prenos

Vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 2. decembra,  ob 20. uri in si v spletnem prenosu ogledate najbolj učinkovite in uspešne kampanje zadnjega obdobja pri nas.

V Sloveniji je Effie najuglednejša nagrada na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja in po mnenju predstavnikov stroke je za tiste, ki so si jo zaslužili, največje priznanje za njihovo delo. Na zaključni prireditvi s podelitvijo nagrad Effie Slovenija 2020 bo strokovna žirija nagradila najboljše med najboljšimi z bronastimi, srebrnimi, zlatimi in morda tudi platinasto nagrado Effie.

Poleg nagrad Effie bomo na zaključni prireditvi podelili laskave nazive najbolj učinkoviti agenciji, znamki in oglaševalcu.

V sodelovanju z razvojnim partnerjem, Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana, pa bomo podelili tudi posebno nagrado za uporabo raziskav v procesu načrtovanja in izvedbe kampanje ter seveda pri pisanju zahtevne prijave na Effie Slovenija 2020.

Letos pa bo prvič na pobudo Effie partnerja, Zavarovalnice Triglav, podeljena posebna nagrada študentske žirije. Izbrani študentje Ekonomske fakultete (EF) in Fakultete za družbene vede (FDV) bodo pod mentorstvom prof. dr. Vesne Žabkar iz EF in izr. prof. dr. Anžeta Burgerja in asist. mag. Nataše Verk iz FDV formirali študentsko žirijo, ki bo med nagrajenci Effie Slovenija 2020, izbrala svojega zmagovalca.