Zaključna prireditev Effie Slovenija 2018 | 14. marec 2019, Festivalna dvorana

10. marca. 2019 / Aktualno

V Sloveniji je Effie najuglednejša nagrada na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja in po mnenju predstavnikov stroke je za tiste, ki so si jo zaslužili, največje priznanje za njihovo delo. Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad Effie Slovenija 2018 se ponovno vrača v Ljubljano, v čudovito Festivalno dvorano,  kjer bo strokovna žirija pod vodstvom mag. Tine Kumelj nagradila najboljše med najboljšimi z bronastimi, srebrnimi, zlatimi in morda tudi platinasto nagrado Effie. 

Poleg nagrad Effie bomo tudi letos na zaključni prireditvi podelili laskave nazive najbolj učinkoviti agenciji, blagovni znamki in oglaševalcu po metodologiji Effie Effectivenss Index. V sodelovanju z razvojnim partnerjem, Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana, pa bomo podelili tudi posebno nagrado za uporabo raziskav v procesu načrtovanja in izvedbe akcije ter seveda pri pisanju zahtevne prijave na Effie Slovenija 2018.

Med finalisti, ki se potegujejo za najuglednejše nagrade na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja v Sloveniji so oglaševalci A1 Slovenija, Droga Kolinska / Atlantic Grupa, Lidl Slovenija, Mercator, Pivovarna Laško Union, Spar Slovenija, Telekom Slovenije in UNICEF Slovenija ter agencije Agencija 101, ArnoldVuga, AM komunikacije, Formitas creative, Grey Ljubljana, Luna \TBWA, Pristop d.o.o. in Publicis One Slovenia.

Skupaj se veselimo uspešnih rezultatov naše stroke!

PRIJAVA>>