Z Mediano, razvojnim partnerjem Effie, do verodostojnejše in kredibilnejše prijave

24. oktobra. 2016 / Aktualno

Vsi, ki ste se lotili pisanja prijave vaše tržno-komunikacijske akcije na Effie, zagotovo stremite h kakovostni prijavi z navajanjem konkretnih, dokazljivih virov podatkov, trditev in dejstev, da bo vaša prijava verodostojna in kredibilna. Bulletproof. Verjetno pri tem nekateri ugotavljate, da vam morda manjka še nekaj ključnih podatkov, ki bi jih lahko pridobili iz kontinuiranih raziskav, vendar le-teh nimate vsi na voljo.

Mediana kot dolgoletni razvojni partner Effie bo med vsemi, ki boste najkasneje do 3.11.2016 poslali prijavo za dostop do podatkov, izžrebala tri nagrajence, ki boste prejeli enomesečni dostop do programskega orodja in najnovejših podatkov Medianinih kontinuiranih raziskav Mediana TGI in Mediana IBO, Medianini svetovalci pa vam bodo v času dostopa do podatkov nudili tudi vso potrebno strokovno svetovanje in pomoč.
Trije izžrebani nagrajenci bodo o nagradi obveščeni najkasneje do 4.11.2016, ko bodo tudi prejeli enomesečni dostop do orodij ter podatkov Mediana TGI in Mediana IBO.

Effie nagrajuje ideje, ki dokazano delujejo. Izboljšajte svojo prijavo na Effie Slovenija 2016, da bo verodostojnejša in kredibilnejša in se prijavite na Medianino nagradno igro!

Mediana kot dolgoletni razvojni partner Effie je med vsemi, ki so poslali prijavo za dostop do podatkov izžrebala tri nagrajence, ki bodo prejeli enomesečni dostop do programskega orodja in najnovejših podatkov Medianinih kontinuiranih raziskav Mediana TGI in Mediana IBO.

Nagrajenci so: Agencija 101 d.o.o., BPCS d.o.o in Luna TBWA d.o.o.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo uspešno prijavo akcij na nagrado Effie Slovenija 2016.

Ekipa Mediana

 

fff