Video-izjave Effie

Eva Šterk s Pristopa svetuje, kako se pripraviti na tekmo za Effie nagrado

Direktorica strateškega razvoja Eva Šterk iz svetovalnega podjetja Pristop nam je zaupala, katere so tiste ključne točke, ki se jim prijavitelji ne bi smeli ogniti, ko razmišljajo o prijavi na Effie tekmo, in kako se lotiti določanja tako numeričnih in vsebinskih ciljev.

 

David Kušanić je predsednik žirije Effie Slovenija 2020

Predsedovanje žirije Effie Slovenija 2020 bo prevzel David Kušanić, vodja strateškega načrtovanja pri Renault F1 Team. Predsedovanje Effie žirije mu predstavlja velik izziv in ob tem je povedal: »Kot predsednik Effie žirije se bom zavzemal predvsem zato, da bodo v prijavah zelo jasno določeni cilji, iz katerih bo razvidno, da so določeni na začetku in ne na koncu kampanj, in da bo zelo jasno, kdo je ciljna skupina znamke ali kampanje in kakšen izziv rešujemo. Bolj nas bodo zanimali razlogi in rezultati kot to, da ima kampanja zgodbo samo za to, da bi bila ena »lušna« zgodba.

 

Mitja Tuškej o ključnih vodilih Effie Slovenija 2020

Mitja Tuškej, strokovni direktor Effie Slovenija 2020, predstavlja ključni vodili jubilejne izvedbe Effie Slovenija. »Iskali bomo osredotočenost in učinkovito uspešnost. Pri tem bomo tehtnico odločanja poskušali aktivno nagniti k uspešnosti. Ko boste analizirali uspešnost, imejte ves čas v mislih osredotočenost znamke na to, kaj je, in na to, kar znamka pomeni njeni glavni ciljni skupini.«

 

Vesna Marđonović o jubilejni deseti izvedbi Effie Slovenija 2020

Predsednica Effie Slovenija 2020, Vesna Marđonović, obljublja, da bo Effie v svoji deseti jubilejni izvedbi v Sloveniji nagrada za komunikacijsko učinkovitost in uspešnost tržnih znamk. »Učinkovitosti dodajamo uspešnost. Učinkovitost se nanaša na to, da delamo stvari pravilno, uspešnost pa na to, da delamo prave stvari. In naš osnovni cilj je, da bomo naši tržno-komunikacijski srenji pokazali, kako pomembno je, da delamo pravilno prave stvari.« Oglaševalci, agencije in mediji – pridružite se poslanstvu Effie in podprite našo skupno pot k največji uspešnosti!

 

Zaključna video-kompilacija Effie Slovenija 2018

Oglejte si zaključno kompilacijo Effie Slovenija 2018, za katero je poskrbel naš partner D’Agency, ki je ovekovečil nekatere najpomembnejše dogodke in poskrbel za montažo videoposnetkov ter prisotnost Effie Slovenija na družbenih omrežjih. Kompilacija vas bo popeljala v osrčje izvedbe letošnjega Effieja!

 

mag. Aleš Muhič: Ne sledimo samo trendom, ampak jih tudi ustvarjamo!

Za Aleša Muhiča, direktorja trženja na Pro Plus, ki je že vrsto let partner Zaključne prireditve Effie, je ključna komunikacijska učinkovitost, ki se mora odražati v visokem tržnem deležu in visoki prodaji. Z zavedanjem, da morajo oglaševalcem ponujati učinkovit kanal za komuniciranje, ohranjajo dolgoročna partnerstva, ki slonijo na doseganju poslovnih uspehov oglaševalcev.

 

Viktorija Radojević Mavrič: Kupec je središče učinkovitega marketinga

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja Mercator, enega največjih trgovcev v regiji, postavlja kupca v samo središče učinkovitega marketinga. Oglejte si video, v katerem deli mnenje o resnični vrednosti Effie in s tem o razlogu, zakaj so že vrsto let partner Effie.

 

Jamie Peate: Vabilo na Effie dan učinkovitosti

Na Effie dnevu učinkovitosti se nam bo pridružil Jamie Peate, globalni vodja maloprodajne strategije pri McCann World Group, ki zadnje 9 let sodeluje pri ustvarjanju komunikacije za Aldi v Veliki Britaniji in na Irskem. O čem bo govoril si oglejte v videu:

 

Barbara Modic: Vabilo na Effie dan učinkovitosti

S prijaznim povabilom Barbare Modic, predsednice Effei Slovenija 2018, na Effie dan učinkovitosti, kjer se bosta 14. marca 2019  v enem samem dnevu prvič prepletla celodnevni strokovno-izobraževalni dogodek, ki bo postregel z vpogledi v najučinkovitejše tržno-komunikacijske prakse iz Slovenije in tujine, ter v večernih urah še slavnostna podelitev nagrad Effie Slovenija 2018.

 

mag. Tina Kumelj: Effie utrjuje marketinško funkcijo znotraj podjetja

Letošnja predsednica žirije Effie Slovenija 2018, mag. Tina Kumelj, direktorica marketinga Ljubljanskih mlekarn, o Effie nagradi meni, da je ena najpomembnejših nagrad v marketingu, ker marketing utrjuje kot stroko, znotraj podjetja pa marketinške budžete kot investicijo z dokazano donosnostjo naložbe.

 

Eva Aljančič: Effie je najbolj celostno priznanje marketingašem

Predsednici žirije preteklega cikla nagrad Effie Slovenija 2016 in izvršni direktorici HoT mobil in Ventocom, Evi Aljančič, Effie pomeni “najbolj celostno priznanje delu marketinških strokovnjakov, saj ne zajema le enega dela, npr. kreativnosti ali medijskega dela, Effie nagrade zajemajo vse skupaj.”

 

Manja Gradišek – Že zaradi učne poti se je vredno podati v tekmo

Manja Gradišek, vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, NLB, priporoča prijavo na Effie, “ker je že sama prijava učna pot kako se lotiti analize procesov, analize aktivnosti, kako identificirati sive cone pri katerih so možne še kakšne izboljšave in že zato, ne samo zaradi nagrade same, se je vredno podati v tekmo.”

 

Janez Rakušček – Več primerjav, več izkušenj, boljše delo!

Janez Rakušček, izvršni kreativni direktor, Luna \TBWA, v video-izjavi svetuje čim več prijav, primerjav in izkušenj ter primerja kreativne nagrade z Effie, ki deluje na popolnoma drugačnih izhodiščih.

 

Janko Hočevar – Uspešen in učinkovit marketing

Prisluhnite mnenju Janka Hočevarja, direktorja Aragona, o učinkovitem marketingu za podjetje in za potrošnika.

 

mag. Nataša Mithans – Uspešen in učinkovit marketing

“Učinkovit marketing je ta, ki prispeva k poslovnim rezultatom podjetja,” pravi mag. Nataša Mithans, direktorica, Vareo.

 

mag. Marjana Lavrič Šulman – Novosti v Razpisu

Marjana Lavrič Šulman, strokovna direktorica Effie Slovenija 2018, v video-izjavi povzame novosti tokratnega Razpisa za prijavo akcij Effie, pri katerem smo se držali principov preteklega Razpisa, nekaj dopolnitev in sprememb pa vendarle je in jih velja izpostaviti.

 

Eva Šterk – Ideje, ki delujejo

»Najlepša in najkrajša definicija učinkovitega marketinga je ta, ki jo Effie Slovenija uporablja v podpisu, to so ideje, ki delujejo,« pravi Eva Šterk, direktorica strateškega načrtovanja, Publicis One Slovenia.

 

Ranko Jelača – O razlogih za prijavo na Effie

Effie je nagrada za delo ekipe in podjetja, ki omogoča boljšo sledljivost in učinkovitost marketinških aktivnosti. Kako lahko prijava na Effie usmerja procesno delo, izveste v video-izjavi Ranka Jelače, člana uprave Telekoma Slovenije.

 

Ana Praprotnik – Uspešen in učinkovit marketing

Kaj je uspešen in učinkovit marketing ter kako ga doseči? Prisluhnite razmišljanju Ane Praprotnik, direktorice marketinga v družbi Sava Turizem.

 

Jason Romeyko navdušil na SOF-u

Effie Slovenija je v sklopu Slovenskega oglaševalskega festivala, organizirala predavanje Jasona Romeyka, svetovnega izvršnega kreativnega direktorja Skupine Serviceplan iz Nemčije.

 

Ana Ivandič in Petra Čadež – Effie dan učinkovitosti: Kreativnost

Ana Ivandič, kreativna direktorica Innovatif, ter Petra Čadež, direktorica marketinga, SPP delikatesni namazi iz Droge Kolinska / Atlantic Grupa d.d., sta spregovorili o kreativnosti kot načinu funkcioniranja in vplivu kreativnosti na učinkovitost.

 

Les Binet in Mona Opran – Effie dan učinkovitosti: Učinkovitost

Prisluhnite o tem, kako biti pri svojem delu resnično učinkovit in uspešno dosegati ambiciozne cilje s strani eminence marketinške učinkovitosti, Les Bineta in večkratne članice žirije Euro Effie, Mone Opran.

 

Mojca Briščik – Effie dan učinkovitosti: Utrinki

Poglejte si, kako smo ujeli trenutke prve izvedbe Effie dneva učinkovitosti. Preživeli smo dan poln strokovnih vsebin, novih idej na področju marketinške učinkovitosti in koristnih poslovnih nasvetov! Prisluhnite Mojci Briščik, izvršni direktorici Slovenske oglaševalske zbornice.