Študentska žirija Effie je izbrala svojega zmagovalca

24. novembra. 2021 / Aktualno

V sklopu jubilejne izvedbe Effie Slovenija 2020 je na pobudo Effie partnerja, Zavarovalnice Triglav, prvič organizirano tudi študentsko žiriranje, v katerem so sodelovali izbrani študentje Ekonomske fakultete (EF) in Fakultete za družbene vede (FDV) pod mentorstvom prof. dr. Vesne Žabkar iz EF in izr. prof. dr. Anžeta Burgerja in asist. mag. Nataše Verk iz FDV. Sredi novembra so študentje izbrali zmagovalca, ki ga bodo razglasili na zaključni prireditvi Effie.

Mentorica, prof. dr. Vesna Žabkar, iz Ekonomske fakultete je delo sodelujočih študentov pohvalila in dodala: »Sodelovanje naših študentov in študentov FDV v žiriranju za Effie nagrade oglaševalske učinkovitosti je projekt, ki pušča pozitivno in močno izkušnjo pri vseh vpletenih. Res sem ponosna nanje in zaradi takšnih priložnosti je lepo biti v našem poklicu.«

 Strokovni direktor Effie Slovenija, Mitja Tuškej, je poudaril: “Virtualno druženje s študentskimi žiranti je bil izjemen užitek. Odlična strokovnost, neverjetna poglobljenost in fascinantni nastopi vseh so bili resnično pravo doživetje. Vsi argumenti, ki so jih žirantje podajali, so imeli smisel, navdušujoča je bila tudi enotnost ocen, ki so se le minimalno razlikovale. Iskreno se zahvaljujem tudi vsem mentorjem – predavateljem, ki opravljajo izjemno delo pri vzgoji novih marketinških in komunikacijskih strokovnjakov.”

Preberite več o izkušnji študentov s študentskim žiriranjem Effie tukaj.