Pet slovenskih strokovnjakov v žirijah Effie Europe 2021

31. avgusta. 2021 / Aktualno
Slovenski strokovnjaki v žiriji Effie Europe 2021

Žirijam Effie Europe 2021 bosta sopredsedovala Claire Miller, globalna vodja strategije pri Lego Agency, Lego Group in Vincent Garel, izvršni podpredsednik pri TBWA\Groupe.

Tudi tokrat se bodo evropski žiriji v prvostopenjski, drugostopenjski in ločeni žiriji za Best of Europe pridružili slovenski strokovnjaki.

V prvostopenjsko žirijo, ki bo akcije ocenjevala med 30. 9. in 14. 10. 2021, sta bila imenovana dva slovenska predstavnika: Filip Koren, direktor, C Automobil Import (Citroën Slovenija), in Maruša Hrovat, direktorica strateškega področja, Luna \TBWA. V drugostopenjsko žirijo sta bila imenovana Aleš Petejan, vodja marketinga, Mastercard Slovenija, in Egle Wehle, direktorica marketinga, Radenska Adriatic. V posebno žirijo tekme Best of the Best Europe pa je bil imenovan Bojan Popović, izvršni direktor, AM Komunikacije.

Sopredsednik žirije, Vincent Garel, je pred pričetkom žiriranja povedal: »Resničen preizkus učinkovitosti se zgodi šele takrat, ko se najpametnejše komunikacijske strategije in najmočnejše kreativne ideje srečajo z resničnim svetom. To je edini in najpomembnejši test. Učinkovitost komunikacije se meri v njeni zmožnosti spreminjanja sveta s spreminjanjem prepričanj, stališč in vedenj. Navdušen sem nad sopredsedovanjem žiriji Effie Europe 2021 in komaj čakam, da odkrijem, kako so se oglaševalci in agencije kosali z edinstvenimi izzivi našega časa.«

Preverite, kdo je v žirijah Effie Europe 2021!

Zadnji rok za prijave akcij na Effie Europe 2020 je 10. 9. 2021

Rok za prijavo akcij na Effie Europe 2021 je do vključno 10. 9. 2021. Za razpisno gradivo, navdih in nasvete pri pisanju prijav ter več informacij obiščite njihovo spletno stran. Tekma Effie Europe 2021 je tudi letos v kategorijah marketinške in poslovne rešitve ter positive change dostopna tudi tistim prijaviteljem, katerih akcije so potekale izključno na enem evropskem trgu kadarkoli med 1. januarjem 2020 in 31. marcem 2021. Za vse ostale kategorije velja pogoj, da so akcije potekale na vsaj dveh evropskih trgih kadarkoli med 1. januarjem 2020 in 31. marcem 2021. Tokrat lahko v tekmi Best of Europe poleg zlatih nagrajencev nacionalnih Effie tekem, ki so nagrade prejeli v obdobju med  1. januarjem 2020 in 31. marcem 2021, sodelujejo tudi kampanje iz držav brez Effie programa.