Prihaja “Global Best of the Best Effie Awards”

6. marca. 2020 / Aktualno

Effie Worldwide, vodilna svetovna organizacija s področja učinkovitosti tržnega komuniciranja, bo prvič organizirala globalno nagrado najboljše izmed najboljših (Global Best of the Best Effie Awards), ki nagrajuje najbolj učinkovite tržno-komunikacijske aktivnosti na svetu.

V tekmi za nagrado 2020 Global Best of the Best Effie Award bodo imeli privilegij tekmovati izključno zlati in platinasti nagrajenci iz vseh nacionalnih in regionalnih Effie programov na svetu, katerih podelitve nagrad so potekale v letu 2019, vključno z našo Effie Slovenija 2018 izvedbo, ki je imela podelitev nagrad marca 2019. Pretekli zmagovalci imajo sedaj priložnost, da nacionalne in regionalne uspehe postavijo ob bok najuspešnejšim iz vsega sveta in se potegujejo za najbolj prestižno nagrado s področja marketinške učinkovitosti – nagrado Global Grand Effie.

Rok za prijavo je 31. marca 2020. Finalisti in zmagovalci v več kot 20 kategorijah bodo znani po dveh krogih žiriranja. Strokovna žirija bo izbrala tudi velikega zmagovalca nagrade Global Grand Effie. Zmagovalci bodo razglašeni septembra 2020 v Londonu, dogodek pa bo prenašan v živo po celem svetu.

Vineet Mehra, predsednik uprave Effie Worldwide in globalni CMO, Walgreens Boots Alliance je uvedbo Global Best of the Best Awards pospremil z besedami: »Osvojitev nagrade Effie že preko 50 let simbolizira velik dosežek in predstavlja priznanje za kreativno, pogumno, navdihujoče in seveda učinkovito tržno-komunikacijsko aktivnost. V globaliziranem svetu je najboljši marketing tisti, ki presega meje in s katerim se lahko poistovetijo različni narodi in kulture. Od sedaj naprej je Global Best of the Best Effie največje priznanje učinkovitosti, kar jih obstaja.«

Več informacij na effie.org.