Potrebujete pomoč pri pisanju prijav za Effie nagrado?

12. julija. 2021 / Aktualno

 

V okviru jubilejne izvedbe Effie Slovenija 2020 organiziramo pomoč neodvisnega izkušenega strokovnjaka in povezujemo prijavitelje, ki bi si želeli pomoči pri pripravi in pisanju prijave s strokovnjaki, ki so te storitve pripravljeni ponuditi. V tujini je to že uveljavljena  praksa, pri nas pa je vedno obstajalo povpraševanje, nikoli doslej pa še ni bilo ponudbe.

Nekateri ste se nam že javili in ponudili svoje storitve, veseli bomo še kakšnega strokovnjaka, ki ni zaposlen pri nobenem od aktivnih prijaviteljev (ni konflikta interesov), ima pa poleg poslovnih izkušenj še izkušnje iz slovenske in/ali mednarodne Effie žirije, je bil pisec nagrajenih Effie prijav ali odlično pozna Effie. Glede obsega pomoči in dogovora o plačilu se dogovarjajo prijavitelji in svetovalci sami, Effie pa vas poveže med seboj.

Pomoč in svetovanje se izvaja na naslednjih področjih:

  • pogovor o projektu, ciljih, rezultatih, obstoječih podatkih in ocena smiselnosti prijave;
  • smernice potrebnih raziskav za relevantno prijavo, poglobljen pregled podatkov, ustno podan okvir prijave: ozadje, cilji, ključni poudarki ideje, rezultati;
  • pregled prijave ter dodatne usmeritve;
  • celovita priprava prijave ob tesnemu sodelovanju s prijaviteljem za vse potrebne podatke.

Vsi, ki želite podporo pri prijavi, ali bi želeli nuditi pomoč, nas kontaktirajte na: info@effie.si. 

Drugi uporabni viri za prijavitelje

  1. Priporočila za učinkovito prijavo 
  2. Zborniki finalistov Effie Slovenija
  3. Poročila žirije za vaše pretekle prijave
  4. Na kanalih Effie Slovenija: http://effie.si/, v Effie Slovenija e-novičniku (prijava: http://www.soz.si/gdpr), na družbenih omrežjih Effie Slovenija: Effie Slovenija LI, Effie Slovenija FB, Effie Slovenija TW, Effie Slovenija YT.
  5. Študije nagrajenih primerov iz tujine – plačljiv dostop 
  6. Primeri brezplačnih študij nagrajenih primerov iz Effie ZDA in primeri brezplačnih študij nagrajenih primerov iz Effie Worldwide