Po znanje in navdih na 1. Effie dan

25. februarja. 2021 / Aktualno

Za vse, ki si želite pridobiti znanje in navdih za bolj učinkovite in uspešne tržno-komunikacijske kampanje, so odprte prijave na prvi Effie® dan, ki bo 1. 4. 2021 predvajan v živo iz studia v TV formatu preko spletne platforme.

Uvodoma bosta Vesna Marđonović, predsednica, in Mitja Tuškej, strokovni direktor Effie Slovenija 2020, predstavila novosti in razpis jubilejne izvedbe ter člane žirije Effie Slovenija 2020.

Spletna psihologinja, mednarodna govorka in avtorica knjižne uspešnice, Nathalie Nahai, bo podala poglobljen znanstveni vpogled v psihološka načela za ustvarjanje bolj resonančne, privlačne in dragocene uporabniške izkušnje, katerih razumevanje je ključno pri poslovanju podjetij.

Amy Rodgers, odgovorna urednica za raziskave in lestvice z WARC-a, ki je z obsežnim arhivom študij primerov, raziskav in podatkov vodilni vir za učinkovitejše trženje, bo osvetlila spreminjanje marketinga v času prelomnih sprememb, se posvetila rasti e-trgovanja in spremembam v navadah medijske potrošnje.

V zaključnem delu bo Mitja Tuškej, strokovni direktor Effie Slovenija 2020 ter strateg in partner v Skupini Formitas, predstavil moč in pomen poglobljenega uvida v znamko, njene konkurente, ciljno skupino in trende, kar je v dobi preobilice informacij, virtualnega zidovja, nezaupanja v oglaševanje in padanja pozornosti ključno za vse upravljalce znamk.