Tekma Effie Slovenija 2023 in Effie Razpisna delavnica

3. maja. 2023 /

Letošnjo tekmo Effie Slovenija bomo odprli z izidom Razpisa in Effie Razpisno delavnico, ki bo potekala 23. maja 2023 v živo v Maxi Klubu v Ljubljani. Na delavnici bomo natančno prečesali razpisne pogoje, novosti v letošnji tekmi in prijavni postopek, podali priporočila za pripravo učinkovite prijave ter predstavili primere dobrih praks.

Ključni datumi tekme Effie Slovenija 2023

Na Razpisni delavnici bomo predstavili letošnji razpis, ki bo vsem prijaviteljem skupaj z ostalimi dokumenti Effie tekme na voljo po delavnici.

V letošnji tekmi Effie Slovenija lahko tekmujejo dela, ki so bila objavljena kadarkoli med 1. julijem 2021 in 30. junijem 2023. Roki za prijavo del bodo v avgustu in septembru:

  • Zgodnji rok za prijavo del: 1. avgust 2023
  • Rok za prijavo del: 22. avgust 2023
  • Zadnji rok za prijavo del: 12. september 2023

Višina prijavnine za posamezno kampanjo bo odvisna od datuma njene prijave. Informacije o višinah prijavnin bodo objavljene v Razpisu Effie Slovenija 2023.

Ne pozabite, da lahko v tekmi Effie Slovenija sodelujejo vse kampanje, ki so potekale (tudi) na območju Republike Slovenije v razpisanem obdobju. Prijavite lahko posamezne rešitve ali celostne kampanje, ključno pa je, da imate na voljo rezultate, ki prikazujejo vašo učinkovitost in uspešnost. Ne pozabite: Effie nagrajuje ideje, ki delujejo!®

Spremljajte kanale Effie Slovenija, prek katerih bodo objavljeni vsi dokumenti za prijavo Effie ter tudi priporočila za učinkovite prijave ter druge informacije, ki jih boste potrebovali za prijavo.

Razpisna delavnica bo potekala 23. maja 2023 med 9. in 11. uro, udeležba pa je brezplačna. Za udeležbo na delavnici je potrebna PRIJAVA.