Ne zamudite Liste finalistov Effie Slovenija 2016

15. marca. 2017 / Aktualno

15 tržno-komunikacijskih akcij, ki so prepričale prvostopenjsko žirijo Effie 2016 pod vodstvom predsednice Eve Aljančič, da jih je uvrstila v ožji izbor za nagrade Effie 2016, vam bodo na Listi finalistov Effie Slovenija 2016, ki bo potekala v dvorani Karantanija Hotela Lev, 21. marca 2017 od 9.00 dalje, predstavili snovalci sami.

Effie Worldwide - Brand Guidelines-9Pričakujete lahko pregled najboljše prakse na področju učinkovitega komuniciranja v Sloveniji ter odlično priložnost za učenje od najboljših.

Kako prepoznati strateški izziv, izkoristiti tržno priložnost, opredeliti poslovne, trženjske in komunikacijske cilje, zastaviti komunikacijsko, medijsko in kreativno strategijo, idejo izpeljati tako, da so cilji ne samo doseženi, ampak celo preseženi ter kakšnih metod se poslužiti, da lahko komunikacijsko učinkovitost tudi dokažemo, bomo slišali iz prve roke prijaviteljev.

Katere akcije se za nagrade Effie Slovenija 2016 potegujejo v ožjem izboru in točen programski urnik dogodka lahko preverite TUKAJ.


Izkoristite možnosti ugodnejše prijave

Članom SOZ pri prijavi na dogodek omogočamo 15 odstotni popust, bodoči tržno-komunikacijski strokovnjaki se lahko prijavijo po ceni, prilagojeni za študentski žep: 30 € (DDV vključen), nudimo tudi možnost skupinske prijave po sistemu: plačaš 3, dobiš 4.

Na dogodek se prijavite prek spletnega sistema, prijave so možne najkasneje do 20. marca 2017 do 14.00.
Se vidimo!