Effie Worldwide z novim vodstvom

16. junija. 2017 / Aktualno

New York – Vodstvo Effie Worldwide je nedavno imenovalo novega predsednika in izvršnega direktorja, to bo z avgustom postala Traci Alford, VP External Relations, Asia Pacific v podjetju Shell International. Po treh letih se s pozicije predsednika umika Neil Davies, ki odhaja na Irsko.

originalTraci Alford v ekipo Effie prinaša globalne izkušnje, ki jih je na naročniški strani nabirala v Združenih državah Amerike, Singapurju, Veliki Britaniji in domači Avstraliji, delala je za podjetja Cadbury, Schweppes, Dr. Pepper, 7UP in nazadnje Shell. Izkušnje je pridobivala na različnih področjih, med drugim v prodaji, trženju, sponzorstvih, poslovnem razvoju in na različnih vodstvenih pozicijah, delovala je na področju B2B kot tudi B2C, izkušena je tudi na področju korporativne družbene odgovornosti. V ekipo prinaša tudi znanje s področja grajenja blagovnih znamk in ugleda podjetij.

»Effie Worldwide postavlja globalne standarde na področju marketinške učinkovitosti, nekaj kar je osrednjega pomena za delo vsakega marketinškega strokovnjaka in zelo pomembno za dinamične komunikacije v vedno spreminjajočem se poslovnem okolju«, je povedala Traci Alford. »Veselim se dela z globalno uveljavljenimi člani uprave, odlično in predano ekipo Effie ter širšo marketinško skupnostjo, da skupaj uresničimo misijo blagovne znamke Effie.«

Kot predsednica in izvršna direktorica bo vodila 48 programov Effie nagrad in strateško partnerstvo za razvoj izobraževalnih iniciativ neprofitne organizacije, med drugim tudi Effie Index in bogato bazo študij primerov dokazano učinkovitih tržno-komunikacijskih akcij.

Več informacij o Traci Alford dobite na spletnem mestu Effie Worldwide.