Effie UK: brezplačna e-konferenca o marketinški učinkovitosti

17. septembra. 2020 / Aktualno

Imamo odlično priložnost, da prisluhnemo vrhunskim svetovnim marketinškim strokovnjakom in si najbolje odgovorimo, kako najlepše in najbolj dosledno uresničiti poslanstvo Effie – širjenje znanja, spodbujanje uspešnosti in učinkovitosti v tržnem komuniciranju!

V Evropi velja britanski Effie (Effie UK) za enega bolj prepoznavnih in naprednih pri uresničevanju svojega poslanstva. Ponujajo nam brezplačno udeležbo na vrhunskem virtualnem srečanju, kjer bodo 23. in 24. septembra letos gostili 27 vrhunskih govorcev, ki bodo med 16. in 18. uro podajali svoje izkušnje, spoznanja in nasvete. Prisluhnili bomo lahko predavanjem, okroglim mizam, intervjujem in interaktivnim pogovorom, ki se bodo dotikali in poglabljali v aktualne tematike sodobnega znamčenja.

Prisluhnili bomo lahko temam, ki bodo odpirale dileme o pomenu učinkovitosti za poslovanje tako globalnih znamk kot start-up skupnosti, temam, ki bodo govorile o kulturi učinkovitosti v podjetjih, o veščinah in kadrih, ki so potrebni za ustvarjanje odličnih, kreativnih in učinkovitih tržno-komunikacijskih kampanj, o razvoju procesov, ki spodbujajo agilnost v vseh marketinških funkcijah.

Iz Effie baze najbolj učinkovitih kampanj na svetu nam bodo predstavili najboljše, najnovejše in nagrajene primere dobre prakse. Velik poudarek bo na ključnih spoznanjih in navdihu aktualnih Effie nagrajencev, saj nam bodo predstavili praktične vpoglede, ki jih je zlasti v tem posebnem obdobju moč prenesti tudi v upravljanje naših znamk.

Se želite udeležiti e-dogodka? Brezplačno se prijavite tukaj.

Program za 23. 9. 2020:

Program za 24. 9. 2020: