EFFIE DELAVNICA

 

27. maj 2021 | 14.00 – 16.00 | preko zooma

Majska uvodna delavnica Effie bo namenjena prijaviteljem kampanj v tekmo za nagrado Effie Slovenija 2020. Pričakujete lahko pregled ključnih razpisnih pogojev, novosti v tokratni tekmi, priporočil za pripravo učinkovite prijave ter veliko študij in primerov nagrajenih tržno-komunikacijskih kampanj, ki vam jih bo predstavil strokovni direktor Effie Slovenija, Mitja Tuškej iz Formitasa. Preko zooma se nam bo pridružil tudi aktualni platinasti Effie Europe nagrajenec, Martin Woska, izvršni kreativni in strateški direktor ter partner agencije TRIAD Advertising, ki nam bo na trenutno najučinkovitejšem primeru v Evropi prikazal, kako ustvariti zmagovalno kampanjo.

Dogodek je namenjen vsem, ki ste že prijavljali kampanje na Effie in želite obnoviti znanje, se seznaniti z vsemi novostmi in prejeti odgovore na konkretna vprašanja in dileme, kot tudi tistim, ki šele zbirate vse potrebne informacije za vaše prve prijave in morda še niste prepričani ali že razpolagate z dovolj gradivi in dokazi o učinkovitosti vaših kampanj. Na dogodek povabite vse partnerje, ki so z vami soustvarjali uspešno zgodbo in s katerimi boste v timu spisali prijavo.

E-udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je prijava.

 

 

 

PREDAVATELJI

Mitja Tuškej, strateg in partner, Skupina Formitas, strokovni direktor Effie Slovenija 2020

Mitja je predan stroki, podatkom, analizam in pravi osredotočenosti na strategije znamk, ki delujejo na dolgoročni uspešnosti (in učinkovitosti). Mitja sodi med tiste agencijske stratege v Sloveniji, ki so mu ta izhodišča ključna osnova pri vsakdanjem delu – pripravi strategij tržnih znamk. Je tudi priznan strateg tržnih znamk v regiji, svoje znanje deli kot vodja in predavatelj na regionalni DM Akademiji in na SOZ Akademiji ter je eden redkih agencijskih strokovnjakov, ki svoje znanje zapisuje in objavlja. Mitja Tuškej je avtor marketinške knjige leta 2015 (Brez frendov ni brendov) in avtor novega dela, ki je izšlo v marcu 2019 (Hokus pokus: Fokus). Poleg tega se Mitja lahko pohvali s srebrnim Effiejem v prvi izvedbi nagrad Effie v Sloveniji (dolgoročna učinkovitost za Citroen Slovenija) ter zlatim Effiejem za akcijo / projekt Štartaj, Slovenija! v izvedbi Effie 2018. Ima tudi domače in mednarodne izkušnje z žiriranjem Effie prijav (član 1. stopenjske žirije Effie Slovenija 2012 ter član 1. stopenjske žirije Euro Effie 2012).

 

Martin Woska, izvršni kreativni in strateški direktor ter partner agencije TRIAD Advertising

Martin se je agenciji TRIAD pridružil pred 12 leti, ki je iz takrat majhne neodvisne agencija z 8 zaposlenimi zrasla v eno najboljših oglaševalskih agencij na Slovaškem in Češkem s 110 zaposlenimi in več kot 6 milijoni EUR prometa. Martin je ves ta čas opravljal vodilne izvršne vloge kot vodja kreativnosti in strategij in po 4 letih postal tudi solastnik podjetja.
Martin je tudi predsednik Art Directors Club Slovakia, trenutno pa vodi dve kreativni ekipi v TRIAD Bratislava in ustvarja kampanje za blagovne znamke, kot so VUB Bank, adidas za 7 evropskih držav, Pilsner Urquell, O2 Slovaška, Absolut vodka, Becherovka, OMV, Velkopopovicky Kozel in mnoge druge.
Martin je sodeloval v številnih žirijah za kreativnost in učinkovitost, kot so nacionalni Effie, Effie Europe, Golden Drum, Golden Hammer, ADC Europe in drugi. Njegovo delo je bilo nagrajeno s 5 Grand Prixi in več kot 100 nagradami na številnih mednarodnih festivalih, vključno s Cannes Lions, Epica, Eurobest, New York Festivals, Golden drum, Effie, Effie Europe, WARC Awards, ADC*E in drugimi.
Obožuje moč prekrivanja in sinergij med strategijo in kreativnostjo, njegova posebna ljubezen pa je digitalno in inovativno oglaševanje.