Danes je zadnji dan za prijavo kampanj v tekmo Effie Slovenija 2023

12. septembra. 2023 / Aktualno

Zadnji rok za prijavo del v tekmo Effie® Slovenija 2023 se izteče danes, 12. 9. ob polnoči. Urejanje prijav v prijavnem portalu po polnoči ne bo več mogoče. V naslednjih dneh bo tekmovalna ekipa Effie Slovenija pregledala dela in prijavitelje pozvala k morebitnim popravkom.

Žirija Effie Slovenija se bo sestala v oktobru 2023, ko bodo izbrani finalisti in nagrajenci letošnje 11. izvedbe Effie v Sloveniji.

Poročilo žirije

Poročilo žirije Effie

Za vse prijavitelje tudi letos omogočamo naročilo poročila žirije. Vsak član žirije za vsako prijavljeno kampanjo poda pisno obrazložitev svoje ocene. Poročilo je skupek posameznih mnenj o prednostih in slabostih posamezne kampanje in prijave. To je lahko odlično vodilo za prijavitelja pri vseh bodočih prijavah, ter tudi napotek pri pripravi prihodnjih strategij.

Zato ne zamudite priložnosti za podroben vpogled v vašo prijavo. Poročilo žirije lahko naročite že ob oddaji prijave, po končanem žiriranju ali tudi po zaključni prireditvi. Poročila bodo na voljo predvidoma po zaključku letošnje izvedbe. Za naročilo nas lahko kontaktirate na info@effie.si.