Brezplačne prijave na WARC Media Awards so odprte

3. julija. 2018 / Aktualno

Dobrodošli v tretji izvedbi WARC Media Awards, mednarodnih nagradah za komunikacijske strategije, ki so imele dokazano pozitivne učinke na rezultate poslovanja. Ocenjevanje študij primerov vključuje vpogled, strategijo in analitiko, ki vpliva na učinkovito medijsko investicijo.

WARC Media Awards so disciplinsko nevtralne in kanalsko-agnostične. Za prijavo ni potrebno biti naročnik WARC, prijavijo pa se lahko študije primerov iz vrst medijskih agencij, kreativnih agencij, lastnikov medijev, digitalnih agencij in podatkovnih strokovnjakov iz vsega sveta. Prijava je popolnoma brezplačna, število prijav s strani enega prijavitelja pa ni omejeno.

Posamezno študijo primera je dovoljeno prijaviti le v eno samo kategorijo, prijave pa sprejemajo najkasneje do 19. septembra 2018. V vseh kategorijah – Učinkovito integriranje kanalov, Učinkovita uporaba tehnologije, Učinkovita uporaba partnerstev in sponzorstev ter Učinkovita uporaba podatkov – bodo žirantje preučili strategijo in njeno ozadje, pristop k merjenju ter dokaze, da komunikacijska strategija ustreza zastavljenim ciljem.

V vsaki kategoriji bodo podeljene zlata, srebrna in bronasta nagrada, najboljša prijava v vsaki posamezni kategoriji bo iz nagradnega sklada prejela 10.000 USD, najboljša študija primera pa bo osvojila Veliko nagrado v višini 7.000 USD, nagrajenci treh posebnih nagrad v vsaki kategoriji pa bodo osvojili po 1.000 USD vsak.

Več o prijavah: https://www.warc.com/mediaawards.prize