Barbara Modic v žiriji WARC Awards 2019

9. decembra. 2018 / Aktualno

WARC Awards, mednarodna nagrada za najučinkovitejše tržno-komunikacijske strategije, je objavila razpis za prijavo študij primerov v štirih kategorijah: učinkovita strategija družbenih omrežij, učinkovita vsebinska strategija, učinkovita raba namena blagovne znamke in učinkovite inovacije. Članica žirije za učinkovite inovacije, ki ji predseduje Dan Burdett – Chief Marketing Innovation Officer EMEA, eBay, je tudi slovenska predstavnica, Barbara Modic, direktorica Pristop Medie in predsednica Effie Slovenija 2018.

Program WARC Awards prepoznava in nagrajuje naslednje generacije marketinške učinkovitosti, nagrajenci pa izkazujejo obvladovanje in razvoj novih tehnik, ki so imele dokazano pozitivne učinke na rezultate poslovanja.

WARC Awards so odprte za prijave študij primerov z vsega sveta in vseh tržno-komunikacijskih disciplin. Prijava je popolnoma brezplačna, število prijav s strani enega prijavitelja pa ni omejeno, pri čemer je posamezno študijo primera dovoljeno prijaviti le v eno samo kategorijo, prijave pa sprejemajo najkasneje do 19. februarja 2019. Študije primerov morajo biti za tržne dejavnosti, ki so morale potekati kadarkoli med 20. februarjem 2017 in 19. februarja 2019 ter vključevati dokazila o učinkovitosti za to isto časovno obdobje.

Skupni nagradni sklad za zmagovalne študije primerov je 40.000 $. Najboljše prijave bodo nagrajene z zlato, srebrno in bronasto nagrado. Grand Prix, za najboljšo prijavo izmed vseh kategorij bo prejel nagrado v višini 7.000 $. V vsaki posamezni kategoriji bodo podeljene tudi po tri posebne nagrade v višini 1.000 $. Vse zmagovalne študije primerov bodo objavljene in promovirane v WARC poročilih, ki bodo povzemala ugotovitve iz WARC Awards 2019.

V WARC so ponosni, da imajo ponovno privilegij predstaviti eminentno žirijo, ki vključuje strokovnjake z vsega sveta, med njimi vrhunske predstavnike nekaterih največjih svetovnih blagovnih znamk ter strokovnjakov s strani agencij iz vsega sveta.

Razpis WARC Awards je dostopen tukaj.