Dogodki

Jubilejna izvedba Effie Slovenija 2020 temelji na strokovno-izobraževalnih dogodkih, s katerimi želimo s strokovno javnostjo deliti ključna spoznanja in praktične izkušnje o celotnem marketinškem spletu. Skupna nota vseh izobraževanj je razumevanje učinkovitosti in uspešnosti znamk.

 

Koledar načrtovanih dogodkov Effie Slovenija 2020/2021/2022


 

2. EFFIE DAN: TRENDI IN ZNAMKE |10. februar 2022 | 9.00 – 13.00 | hibridni dogodek s spletnim prenosom v živo iz Hotela Slon

Drugi Effie dan bo posvečen trendom in znamkam. Z nami bodo Trendwatching strokovnjaki, ki bodo predstavili globalne trende in podali usmeritve, kaj bodo po njihovih raziskavah naši potrošniki in stranke želeli v prihodnje.

Dogodek bo zaokrožil in zaključil 10. izvedbo Effie v Sloveniji, zato bomo na njem posebno pozornost posvetili vsem znamkam ter njihovim snovalcem in skrbnikom, ki se jim je v jubilejni izvedbi uspelo uvrstiti med  nagrajence. Čeprav bodo pisne predstavitve na voljo v Zborniku finalistov Effie Slovenija 2020, je drugačna in dragocena izkušnja slišati in videti zgodbe iz ozadja, presenetljive in domiselne uvide, s katerimi so prijavitelji uspeli zastaviti zmagovalne strategije ter prelomne ideje, ki so nedvomno in dokazano delovale.

LINK na STREAMING 2. Effie dneva: https://vimeo.com/event/1804440

 

 

 


 

Pretekli dogodki Effie Slovenija 2020/2021/2022

ZAKLJUČNA PRIREDITEV S PODELITVIJO NAGRAD EFFIE SLOVENIJA 2020 | 2. december 2021 | ob 20.00 | Festivalna dvorana, Ljubljana

V Sloveniji je Effie najuglednejša nagrada na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja in po mnenju predstavnikov stroke je za tiste, ki so si jo zaslužili, največje priznanje za njihovo delo. Na zaključni prireditvi s podelitvijo nagrad Effie Slovenija 2020 bo strokovna žirija nagradila najboljše med najboljšimi z bronastimi, srebrnimi, zlatimi in morda tudi platinasto nagrado Effie.

V sodelovanju z razvojnim partnerjem, Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana, bo podeljena tudi posebna nagrada za najbolj učinkovito uporabo raziskav.

Poleg nagrad Effie bomo na podlagi seštevka točk iz prejetih nagrad podelili tudi laskave nazive najbolj učinkoviti agenciji, znamki in oglaševalcu.

Skupaj se veselimo uspešnih rezultatov naše stroke!


 

EFFIE DELAVNICA: RAZPIS, ŠTUDIJE IN PRIMERI | 27. maj 2021 | 14.00-16.00 | preko zooma

Majska uvodna delavnica Effie bo namenjena prijaviteljem kampanj v tekmo za nagrado Effie Slovenija 2020. Pričakujete lahko pregled ključnih razpisnih pogojev, novosti v tokratni tekmi, priporočil za pripravo učinkovite prijave ter veliko študij in primerov nagrajenih tržno-komunikacijskih kampanj.

Dogodek je namenjen vsem, ki ste že prijavljali kampanje na Effie in želite obnoviti znanje, se seznaniti z vsemi novostmi in prejeti odgovore na konkretna vprašanja in dileme, kot tudi tistim, ki šele zbirate vse potrebne informacije za vaše prve prijave in morda še niste prepričani ali že razpolagate z dovolj gradivi in dokazi o učinkovitosti vaših kampanj. Na dogodek povabite vse partnerje, ki so z vami soustvarjali uspešno zgodbo in s katerimi boste v timu spisali prijavo.

E-udeležba na dogodku je brezplačna.

 1. EFFIE DAN: ZNANJE IN NAVDIH | 1. april 2021

Prvi strokovni Effie® dan bomo predvajali v živo iz studia v TV formatu in bo objavljen prek spletne platforme.

Posvetili se bomo znanju in navdihu za učinkovito uspešnost. Uvodoma bomo predstavili novosti jubilejne izvedbe, Razpisa in člane žirije Effie Slovenija 2020. Trije vrhunski strokovnjaki bodo podali poglobljen vpogled v psihologijo potrošnikov na spletu, predstavili moč in pomen poglobljenega uvida v znamko in njeno ciljno skupino ter osvetlili prilagajanje in razvoj marketinga v času prelomnih sprememb, se posvetili rasti e-trgovanjaspremenjenim navadam medijske potrošnje, manjkalo pa ne bo niti nadvse uspešnih in učinkovitih primerov  kampanj.

Dogodek je namenjen oglaševalcem, agencijam in medijem – vsem, ki želite pridobiti znanja in navdih za bolj učinkovite in uspešne tržno-komunikacijske kampanje.