Dogodki

Jubilejna izvedba Effie Slovenija 2020 bo temeljila na strokovno-izobraževalnih dogodkih, s katerimi želimo s strokovno javnostjo deliti ključna spoznanja in praktične izkušnje o celotnem marketinškem spletu. Temelj vseh izobraževanj bo razumevanje učinkovitosti in uspešnosti blagovnih znamk.

Koledar načrtovanih dogodkov Effie Slovenija 2020/2021


1. Effie dan: Znanje in navdih | ODLOŽEN!

Zaradi varnostnih ukrepov, ki so bili sprejeti v zvezi z nevarnostjo koronavirusa, je 1. Effie dan, ki bi moral potekati v sredo, 11. marca 2020, odložen.

V kratkem bomo sporočili podrobnosti, kdaj in kje bomo izvedli naslednji Effie dogodek.

Vsem prijavljenim udeležencem in partnerjem se zahvaljujemo za razumevanje.

Prvi strokovni Effie dan bo temeljil na znanju in navdihu za učinkovito uspešnost. Vrhunski strokovnjaki bodo predstavili uspešne strategije globalnih tržnih znamk, podali poglobljen vpogled v psihologijo potrošnikov na spletu in osmislili vlogo medijev v današnjem zapletenem svetu.

Med govorci bodo Nathalie Nahai, spletna psihologinja in avtorica knjižne uspešnice Webs of Influence: The Psychology of Online Persuasion, Karen Crum, globalna direktorica za strategije tržnih znamk v McCann Worldgroup, in medijski strokovnjak, Nick Mawditt, izvršni partner Talon Outdoor, specializirane agencije za zunanje oglaševanje.

Dogodek je namenjen oglaševalcem, agencijam in medijem – vsem, ki želite pridobiti znanja za bolj učinkovito in še bolj uspešno snovanje tržno-komunikacijskih kampanj.

Več o dogodku: https://bit.ly/2NkCopt


2. Effie dan: Trendi in znamke | 12. maj 2020 | ODLOŽEN!

Zaradi varnostnih ukrepov, ki so bili sprejeti v zvezi z nevarnostjo koronavirusa, je tudi 2. Effie dan, ki bi moral potekati 12. maja 2020, odložen.

V kratkem bomo sporočili podrobnosti, kdaj in kje bomo izvedli naslednji Effie dogodek.

Vsem prijavljenim udeležencem in partnerjem se zahvaljujemo za razumevanje.

Drugi Effie dan bo na dan uradne objave razpisa in s tem začetka Effie tekme. Effie dan bo posvečen trendom in znamkam. Z vami bodo na predavanju in intenzivni delavnici strokovnjaki s TrendWatching platforme, ki bodo predstavili globalne trende in podali usmeritve, kaj bodo po njihovih raziskavah naši potrošniki in stranke želeli v prihodnje. Dogodek bomo pričeli s predavanjem, ki bo osvetlilo nujo poglobljenih analiz pri prijavah za Effie tekmo.


3. Effie dan: Študije in primeri | marec 2021, Ljubljana

Tretji Effie dan marca 2021 bo osredotočen na študije in primere uspešnih tržno-komunikacijskih kampanj. Predstavili bomo finaliste Effie Slovenija 2020, dan pa bomo začinili tudi izbranimi vrhunskimi predavatelji. Vsekakor pa bo vrhunec celotnega projekta zaključna prireditev s podelitvijo najprestižnejših nagrad Effie® Slovenija 2020, ki jo bomo organizirali zvečer istega dne kot tretji Effie dan.


Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad Effie Slovenija 2020 | marec 2021, Ljubljana

V Sloveniji je Effie najuglednejša nagrada na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja in po mnenju predstavnikov stroke je za tiste, ki so si jo zaslužili, največje priznanje za njihovo delo. Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad Effie Slovenija 2020 bo potekala v Ljubljani,  kjer bo strokovna žirija nagradila najboljše med najboljšimi z bronastimi, srebrnimi, zlatimi in morda tudi platinasto nagrado Effie.

Poleg nagrad Effie bomo na zaključni prireditvi podelili laskave nazive najbolj učinkoviti agenciji, blagovni znamki in oglaševalcu.

Skupaj se veselimo uspešnih rezultatov naše stroke!