Addiko Bank prejemnica šestih nagrad ‘Transform Awards Europe 2018’

17. aprila. 2018 / Aktualno

Addiko Bank je prejela šest nagrad „Transform Awards Europe 2018“, ki jih podeljujejo za najboljše projekte na področju upravljanja blagovnih znamk in rebrandinga, za najbolj kreativne rešitve glede vizualne identitete oziroma za kakovostno upravljanje z ugledom.

Addiko Bank je bila skupaj z agencijo Prophet, ki ji je zaupan projekt rebrandinga Addiko Skupine, s strani strokovne žirije, sestavljene iz 27 strokovnjakov s področja marketinga, oglaševanja, brendinga, komunikacij in kreative, nominirana v šestih kategorijah in v vseh osvojila nagrado: zlato za „Najboljšo kreativno strategijo“, „Najboljši rebranding po procesu združevanja“, „Najboljši razvoj blagovne znamke v okviru repozicioniranja in predstavljanja nove vizije“, „Najboljšo vizualno identiteto v finančni industriji“; srebro za „Najboljšo uporabo vizualne lastnine“; ter bronasto za „Najboljši strateški in kreativni razvoj nove blagovne znamke“.

Prejeti eno renomirano nagrado je veliko priznanje in čast, prejeti šest nagrad v mednarodni konkurenci globalnih blagovnih znamk kot so P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg… pa je neverjeten dosežek, na katerega smo zelo ponosni. Te nagrade doživljamo kot zadnje v nizu potrditev, da smo odlično izpeljali projekt rebrandinga. Prav tako so nagrade vzdpodbuda, da smo iz dneva v dan našim strankam in partnerjem še boljša, bolj jasna, bolj enostavna in bolj nesporedna banka“, je povedala Maja Čulig, direktorica Marketinga Addiko Skupine.

S „Transform Awards Europe“ nagradami se nagrajuje inovativnost, kreativnost in odličnost pri upravljanju s korporativnimi in produktnimi blagovnimi znamkami v 43 državah v Evropi, pri čemer se vrednoti strateški pristop, kakovost vsebin, kreativnost in izvirnost izvedbe, ter doseženi rezultat. Za letošnje nagrade so se potegovali projekti, začeti in zaključeni v času od 1. maja 2016 do konca maja 2017.

 

Addiko Bank je partner Effie Slovenija 2018: