Video-izjave Effie

Marjana Lavrič Šulman – Novosti v Razpisu

Marjana Lavrič Šulman, strokovna direktorica Effie Slovenija 2018 v video-izjavi povzame novosti tokratnega Razpisa za prijavo akcij Effie, pri katerem smo se držali principov preteklega Razpisa, nekaj dopolnitev in sprememb pa vendarle je in jih velja izpostaviti.

 

Eva Šterk – Ideje, ki delujejo

»Najlepša in najkrajša definicija učinkovitega marketinga je ta, ki jo Effie Slovenija uporablja v podpisu, to so ideje, ki delujejo,« pravi Eva Šterk, direktorica strateškega načrtovanja Publicis One Slovenia.

 

Ranko Jelača – O razlogih za prijavo na Effie

Effie je nagrada za delo ekipe in podjetja, ki omogoča boljšo sledljivost in učinkovitost marketinških aktivnosti. Kako lahko prijava na Effie usmerja procesno delo, izveste v video-izjavi Ranka Jelače, člana uprave Telekoma Slovenije.

 

Ana Praprotnik – Uspešen in učinkovit marketing

Kaj je uspešen in učinkovit marketing ter kako ga doseči? Prisluhnite razmišljanju Ane Praprotnik, direktorice marketinga v družbi Sava Turizem.

 

Jason Romeyko navdušil na SOF-u

Effie Slovenija je v sklopu Slovenskega oglaševalskega festivala, organizirala predavanje Jasona Romeyka, svetovnega izvršnega kreativnega direktorja Skupine Serviceplan iz Nemčije.

 

Ana Ivandič in Petra Čadež – Effie dan učinkovitosti: Kreativnost

Ana Ivandič, kreativna direktorica Innovatif ter Petra Čadež, direktorica marketinga, SPP delikatesni namazi iz Droge Kolinska / Atlantic Grupa d.d. sta spregovorili o kreativnosti kot načinu funkcioniranja in vplivu kreativnosti na učinkovitost.

 

Les Binet in Mona Opran – Effie dan učinkovitosti: Učinkovitost

Prisluhnite o tem, kako biti pri svojem delu resnično učinkovit in uspešno dosegati ambiciozne cilje s strani eminence marketinške učinkovitosti, Les Bineta in večkratne članice žirije Euro Effie, Mone Opran.

 

Mojca Briščik – Effie dan učinkovitosti: Utrinki

Poglejte si, kako smo ujeli trenutke prve izvedbe Effie dneva učinkovitosti. Preživeli smo dan poln strokovnih vsebin, novih idej na področju marketinške učinkovitosti in koristnih poslovnih nasvetov! Prisluhnite Mojci Briščik, izvršni direktorici Slovenske oglaševalske zbornice.